Behandelingen

U kunt kiezen uit een breed assortiment van gezichtsbehandelingen van het merk Guinot. Hieronder ziet u een korte omschrijving. In overleg kijken we altijd wat het meest geschikt is voor uw huidtype.

LIFTOSOMEDeze behandeling is gericht op versteviging en daardoor verjonging van de gelaatstrekken. In een uur zorgt de liftosome behandeling dat uw huid er jeugdig uitziet. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. De behandeling met concentre pro collagene (met extracten van vitamine C, sinaasappel en ginseng) zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid vernieuwt. De zachte warmte van het masque thermolift stimuleert de opname van werkstoffen door de huid. Wanneer het masker hard wordt heeft het een modellerende huidspannende werking. Het serum anti age strijkt de gelaatstrekken glad om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren. Behandeling inclusief epileren.

HYDRADERMIE DUBBELE IONISATIE


 

Deze behandeling is meerdere malen bekroond als MEEST effectieve Instituutbehandeling ter WERELD!!


 

Uw huid wordt gereinigd, hierna volgt een peeling op basis van fruitzuren (papaya, glycol en citroen).


Afhankelijk van uw huidconditie wordt er een bijpassende gel aangebracht waarin zeer hoge concentraties werkstoffen en sodiumcarbonaat zitten.


 

Met de speciale Guinot bol- en rolelektrode worden de werkstoffen diep in uw huid gesluisd; de huid wordt hierdoor diep gehydrateerd.


 

Hierna volgt een zuurstofbehandeling met de glaselectrode, deze werkt kalmerend, desinfecterend en herstelt de huid.


 

Een ontspannende gezichtsmassage en een heerlijk masker maken deze behandeling compleet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AROMATIC


 

Een behandeling op basis van aromatherapie. Een multizintuiglijke huidbehandeling door de combinatie van essentiele olien met plantenextracten. Elk huidtype heeft zijn eigen specifieke behoeftes en daarom is er een keuze uit een aantal verschillende olien. De behandeling bevat een drukpuntmassage en een heerlijk alginaatmasker op basis van algen, plantenconcentraten en essentiele olien. Resultaat is een frisse, goed doorbloede huid en een ontspannen gevoel voor uzelf.

HYDRA PEELING Hydra PH of HYDRA PEELINGHydrabrasion (afhankelijk van uw huidtype)


 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om detekenen van huidveroudering te verminderen, de teint te verbeteren, donkere vlekken te verminderen.


 

Hydra Peeling Hydra PH


Exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen.


Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat is een huid die er fris en stralend uitziet. De behandeling wordt afgerond met het Masque Hydra Beauté, een verkoelend peel-off masker, dat de huid kalmeert en voedt.


GUINOT CLASSIC TREATMENT


 

Reiniging van de huid, epileren, dieptereiniging door middel van peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, masker en afsluitend een creme die is afgestemd op uw huidtype.

 

 

AGE SUMMUM TREATMENT 


 

Intensieve manuele Anti-Aging Treatment.


 

De behandeling bestaat uit:


 

1. Gommage dermabrasion. Peeling waarmee alle dode huidcellen worden verwijderd. Essentieel voor de huid. De werkstoffen worden hierna beter opgenomen.


 

2. Anti aging massage met regenerend serum met 56 biologische werkzame bestanddelen en een bijzonder geconcentreerde vitamine C. De exclusieve grepen van de massage worden gecombineerd met bindweefselmassagegrepen. De huid wordt hierdoor gestimuleerd. Dit is goed voor de doorbloeding en de huidverslapping wordt tegengegaan.


 

3. Regenerend anti-aging masker voor een prachtige stralende huid, met Pro-Collageen. De huid wordt onmiddellijk strak getrokken.


 

 

Deze behandeling is inclusief licht epileren en verwijderen onzuiverheden.


 

Openingstijden


 

Maandag     09:30-17:00

Dinsdag      09:30-17:00

                  19:00-21:30

Woensdag   09:30-17:00

Donderdag  09:30-17:00

                  19:00-21:30

 

 

 

 

 

Adres


Commanderij 63

3155 AA  Maasland

E: info@4yourskin.nl

T: 0620734351

KvK: 27287669

 

© Copyright. All Rights Reserved.