Bindweefselmassage

 

BINDWEEFSELMASSAGE

 

De bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en tevens voor de verslapte, slecht doorbloede huid. Deze behandeling is pittig en zeker niet pijnloos. Toch is hij populair omdat hij werkt en het gaat om het resultaat.

 

De gezichtsmassage wordt toegepast op een gereinigde en voorbehandelde huid. Het is een intensieve massage die in het begin een beetje gevoelig kan zijn door verklevingen van het bindweefsel die losgemasseerd worden. Na de massage zal de huid wat rozig en warm voelen, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht, waarbij de versterkte doorbloeding zichtbaar is. De behandeling wordt afgesloten met aangepaste huidproducten.

 

Bindweefselmassage versnelt de stofwisseling van de huid, waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. Collageen is het cement tussen de huidcellen en als dat weer aangevuld wordt zal de huid er jonger, gladder en ook steviger uitzien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om een goed resultaat te bereiken kun je het best een kuur afspreken. Deze kuur bestaat meestal uit 12 behandelingen: 6 x 1 behandeling per week, dan 3 weken rust en daarna nog 6 x 1 behandeling per week (afhankelijk van de huidconditie). Uiteraard is de combinatie met goede huidverzorging thuis en een gezonde leefstijl essentieel.

 

Om het beste resultaat te behouden kan deze kuur meerdere keren per jaar herhaald worden, uiteraard in combinatie met de juiste verzorgingsproducten.

Uiteraard kun je een bindweefselmassage ook toevoegen aan je gezichtsbehandeling.