Gezichtsbehandeling

HYDRADERMIE DUBBELE IONISATIE

 

Deze behandeling is meerdere malen bekroond als MEEST effectieve Instituutbehandeling ter WERELD!!

 

Uw gezicht wordt gereinigd, hierna volgt een peeling op basis van fruitzuren (papaya, glycol en citroen).

Afhankelijk van uw huidconditie wordt er een bijpassende gel aangebracht waarin zeer hoge concentraties werkstoffen en sodiumcarbonaat zitten.

 

Met de speciale Guinot bol- en rolelektrode worden de werkstoffen diep in uw huid gesluisd; de huid wordt hierdoor diep gehydrateerd.

 

Hierna volgt een zuurstofbehandeling met de glaselectrode, deze werkt kalmerend, desinfecterend en herstelt de huid.

 

Een ontspannende gezichtsmassage en een heerlijk masker maken deze behandeling compleet.

 

Super behandeling met zichtbaar resultaat. Ook ideaal voorafgaand aan de huwelijksdag of andere speciale gelegenheid waarbij je er stralend uit wilt zien.

 

Heeft uw huid veel te lijden gehad kunt u ook een kuurbehandeling afspreken als extra oppepper.

Kuuradvies: 3 behandelingen in 3 weken.

 

 

 

 

AROMATIC

Een behandeling op basis van Aromatherapie. Een multi-zintuiglijke huidbehandeling door de combinatie van de essentiële oliën, de plantenextracten. Elk huidtype heeft zijn eigen specifieke behoeftes en daarom kunnen we ook keuze maken uit verschillende oliën met verschillende plantenextracten. De behandeling bevat een drukpuntmassage en een heerlijk alginaatmasker (op basis van algen, plantenconcentraten en esseniele oliën). Resultaat is een frisse, goed doorbloede huid.

Behandeling inclusief epileren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIFTOSOME

Deze behandeling is gericht op versteviging en daardoor verjonging van de gelaatstrekken.In een uur zorgt de Liftosome behandeling dat uw huid er weer jeugdig uitziet! Zorgt voor hernieuwde uitstraling en vitaliteit. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Exclusieve behandeling met Concentré Pro Collagène (met extracten van vitamine C, sinaasappel en ginseng) die ervoor zorgt dat de elasticiteit van de huid vernieuwt. De zachte warmte van het Masque Thermolift stimuleert de opname van de werkstoffen door de huid. Wanneer het masker hard wordt, heeft het een modellerende, huidspannende werking. Het Serum Anti Age strijkt de gelaatstrekken glad om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren.

Behandeling inclusief epileren.