Lymfedrainage

COSMETISCHE LYMFEDRAINAGE

 

Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen.

 

Mensen die bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of cosmetische chirurgie in het gezicht hebben ondergaan, krijgen dergelijke vochtophopingen. Op de plaatsen die operatief behandeld zijn is de huid en het daaronder liggende weefsel beschadigd. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. Dit overtollig oedeem kan door toepassing van manuele lymfedrainage verminderen.

 

Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. In de salon kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven.

 

Een groot aantal cosmetische chirurgen verwijzen hun patiënten door voor deze massagemethode. Het genezingsproces wordt positief beïnvloed indien deze gepaard gaat met een aantal lymfedrainage behandelingen, maar ook bij een onrustige huid, of acne heeft manuele lymfedrainage een goede werking. Deze behandeling wordt alleen in kuurverband aangeboden.

Prijs kuur: € 190,- (de 6e behandeling is gratis, bij betaling in 1 keer).