Specialisaties

BindweefselmassageDe bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede huid en als anti age behandeling om de huid weer aan het werk te zetten. Deze behandeling is pittig en kan pijnlijk zijn doordat er verklevingen van het bindweefsel losgemasseerd worden. Na de massage zal de huid wat rozig en warm aanvoelen, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. Bindweefselmassage versnelt de stofwisseling van de huid, waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. Collageen is het cement tussen de huidcellen en als dat weer aangevuld wordt zal de huid er jonger, gladder en ook steviger uitzien.

 

Specialisaties

Elektrisch ontharen


 

Elektrisch ontharen is in de VS de enige techniek die erkend is door de FDA (Food and Drug Administration). Blonde, grijze en rode haren kunnen niet met laser en IPL worden behandeld. Voor grote oppervlakken is laser en IPL ideaal, maar er zullen altijd haren teruggroeien en deze haren kunnen perfect behandeld worden d.m.v. elektrisch ontharen. De behandeling is geschikt voor alle haarkleuren. Het werkt als volgt; er wordt een dun naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar de haar in groeit) vernietigt zodat er geen nieuwe haar kan groeien. Wilt u meer weten over elektrisch ontharen? Neem contact op.

Acne


 

Acne komt door een overmatige talgproductie en door een opstapeling van dode huidcellen. De propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in de porie en dan onstaan er puistjes. Acne ontstaat vaak door een combinatie van erfelijke aanleg en hormonale verstoring.

Er kan een relatie zijn tussen het gebruik van veel zuivelproducten en het eten van veel voeding met suikers. Vaak is de acnehuid een hele gevoelige huid. Deze moet je dan ook niet gaan scrubben of heel veel stomen, maar met zachtheid behandelen. Voor een goed advies en eventuele behandeling ben je van harte welkom in mijn praktijk

Cosmetische lymfedrainageVocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Bijvoorbeeld na het ondergaan van een ooglidcorrectie of cosmetische chirurgie in het gezicht kunnen er dergelijke vochtophopingen ontstaan. De huid en het daaronder liggende weefsel zijn beschadigd door de ingreep. Het lichaam vormt als reactie hierop oedeem. Dit overtollige oedeem kan door toepassingvan lymfedrainage verminderen. Het genezingsproces wordt positief beinvloed als dit gepaard gaat met een aantal behandelingen. Deze behandeling wordt dan ook alleen in kuurverband aangeboden (6x).

Voetreflexzonemassage


 

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. Door het masseren van deze zones kunnen blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam weer in balans komt. Het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen en krijgt energie.

 

Ik bied deze behandeling puur ter ontspanning aan maar het kan zijn dat er een reactie in het lichaam ontstaat. Dit kan zijn: een energiek gevoel, duizeligheid, hoofdpijn, moeheid of loomheid. Dit is een teken dat de behandeling is aangeslagen.

 

Het is goed om een paar glazen water te drinken na de behandeling, om afvalstoffen te helpen afvoeren.

 

Openingstijden


 

Maandag     09:30-17:00

Dinsdag      09:30-17:00

                  19:00-21:30

Woensdag   09:30-17:00

Donderdag  09:30-17:00

                  19:00-21:30

 

 

 

 

 

Adres


Commanderij 63

3155 AA  Maasland

E: info@4yourskin.nl

T: 0620734351

KvK: 27287669

 

© Copyright. All Rights Reserved.