NB. In verband met de coronacrisis is de praktijk momenteel gesloten. Zodra de praktijk weer geopend is zullen alle klanten die een afspraak hadden die niet door kon gaan benaderd worden om een nieuwe afspraak in te plannen. 

4 Your Skin is het adres in Maasland voor een heerlijke behandeling, gericht op huidverbetering. Als u uw huid wilt verbeteren zult u er thuis ook mee aan de slag moeten en dus de bijpassende producten gebruiken. ontspannende maar huidverbeterende gezichtsbehandeling. Tevens zijn er een aantal specialisaties waarin ik gediplomeerd ben: (elektrisch ontharen, acne, bindweefselmassage, cosmetische lymfedrainage en voetzoolreflexmassage).  Rimpels krijgen we allemaal vroeg of laat. Voor een deel is dat genetisch bepaald en de rest door onze leefstijl (roken en een overdaad aan zon) en door wat we meemaken in het leven. De juiste behandeling in combinatie met de juiste producten met daarnaast een gezonde leefstijl, zorgen ervoor dat uw huid langer mooi blijft. 

 
Maak even tijd voor uzelf. Uw huid zal u er dankbaar voor zijn. Een ontspannen huid is een mooie huid. Uiteraard werkt de behandeling beter als u thuis ook goed voor uw huid zorgt. Daarvoor kan ik u een persoonlijk advies geven.

Voor acnebehandeling en elektrisch ontharen kunt u een vergoeding krijgen via uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw polis en aanvullende verzekering. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar of check uw polis. Voor elektrisch ontharen is vaak een verwijzing nodig van uw huisarts. 
4 Your Skin is lid van de ANBOS (brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten), zodat u weet dat u bij een gediplomeerde en goed geschoolde specialist terecht komt.

Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. 

Wordt de telefoon niet beantwoord, spreek een boodschap in en u wordt teruggebeld. Een mailtje of appje sturen kan natuurlijk ook.

Ik ontmoet u graag in mijn praktijk.

Lilian Oelius